LVI-työt taloyhtiöille

LVI-Pöyliö hoitaa LVI-työt luotettavasti myös taloyhtiöille Kemijärven ja Rovaniemen alueilla. Kotitalouksien ja yritysten ohella yksi pääasiakasryhmistämme ovat taloyhtiöt, joille tarjoamme kattavan LVI-palvelutarjonnan.

Meiltä taloyhtiöt voivat tilata mm.

  • saneeraukset

  • huoltotyöt

  • LVI-asennukset

Nopea LVI-huoltopalvelu takaa tyytyväisen asiakkaan - ja erityisesti asukkaan

Taloyhtiöissä putkiongelmat rasittavat itse käyttäjän eli asukkaan lisäksi myös koko taloyhtiötä. Joskus myös ongelmat laajenevat nopeasti ellei niitä päästä korjaamaan nopeasti. LVI-Pöyliö hoitaa taloyhtiöasiakkaiden lvi-työt, kuten hanojen vaihdot, tukkeutuneet viemärit ja ilmavanvaihdon ongelmat, ensitilassa. Teemme myös laajemmat linjasaneeraukset eli putkistojen uusimiset taloyhtiöissä.

Meille voit luottaa kokonaiset LVI-urakat alusta loppuun; työt hoituvat ajallaan ja sovitusti. Meiltä saat myös huoltotyöt joko kertaluontoisesti tai pidemmän sopimuksen kanssa, miten taloyhtiölle vain on tarpeellista. Autamme myös akuuteissa tapauksissa, jolloin saat meidät nopeimmin kiinni puhelimitse tai voit lähettää huoltopyynnön

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous LVI-töistä

Kun taloyhtiössä on putkisaneerauksen tai huoltotöiden tarvetta, käänny LVI-Pöyliön ammattilaisten puoleen. Kartoitamme tarpeenne ja teemme kilpailukykyisen tarjouksen. Toteutamme LVI-palvelut taloyhtiöille Kemijärven sekä Rovaniemen seuduilla sekä sopimuksen mukaan kauempanakin. Ota yhteyttä!