Putkityöt kotitalouksille

Putkiongelmia sinun kotonasi? Me autamme. Palvelemme Kemijärven ja Rovaniemen seuduilla.

LVI-Pöyliö tarjoaa laadukasta LVI-palvelua kotitalouksille. On kyseessä sitten tukkoinen viemäri, ongelmia ilmanvaihdossa tai lämmitysjärjestelmän rikkoutuminen, voit aina kääntyä meidän puoleemme. Nopea ja joustava palvelumme on asiakastyytyväisyytemme tae.

LVI-palveluihimme kuuluvat

Lämmitysratkaisut

Asennamme ja huollamme erilaiset lämmitysjärjestelmät pientaloihin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki lämmitysmuodot (öljy, sähkö ja ilmalämpöpumput sekä maa- ja kaukolämpö).

Vesi ja viemäröinti

Hoidamme vesiputkitukset ja viemäröinnit kotitalouksille niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Kaikki kodin putkityöt avaimet käteen -palveluna.

Ilmanvaihto

Toimiva ilmanvaihto vaatii jatkuvia huoltotoimenpiteitä. Hoidamme ilmanvaihtokoneiden ja -kanavien puhdistukset ja säädöt. Meiltä myös ilmanvaihtojärjestelmien asennukset.

Huoltokäynnit

LVI-Pöyliö tarjoaa nopeaa ja sujuvaa huoltopalvelua vikatilanteissa. Hoidamme pienet putkityöt, kuten pesukoneiden asennukset, wc-istuinten ja hanojen vaihdot ja viemärien avaukset, käden käänteessä.

KVV-valvonta pienkohteisiin

LVI-Pöyliön palveluihin kuuluvat myös pientalojen KVV-valvonta. Meillä on kiinteistöjen vesi- ja viemärilaitteistojen vastaavan työnjohtajan pätevyys. Laki edellyttää KVV-valvonnan kaikissa uudis- ja saneerauskohteissa.

Kun harkitset esimerkiksi uusia lämmityksen tai ilmanvaihdon ratkaisuja, autamme mielellämme. Kun vika yllättää, ilmoita siitä vikailmoituslomakkeella tai kiireellisissä tapauksissa puhelimitse. Palvelemme Kemijärven seuduilta aina Rovaniemelle asti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!