Putkityöt kotitalouksille Oulun seudulla

Putkiongelmia sinun kotonasi? Me autamme.

LVI-Pöyliö tarjoaa laadukasta LVI-palvelua kotitalouksille Oulun ja Kemijärven seudulla. On kyseessä sitten tukkoinen viemäri, ongelmia ilmanvaihdossa tai lämmitysjärjestelmän rikkoutuminen, voit aina kääntyä meidän puoleemme. Nopea ja joustava palvelumme on asiakastyytyväisyytemme tae.

LVI-palveluihimme kuuluvat

Lämmitysratkaisut

Asennamme ja huollamme erilaiset lämmitysjärjestelmät pientaloihin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki lämmitysmuodot (öljy, sähkö ja ilmalämpöpumput sekä maa- ja kaukolämpö).

Vesi ja viemäröinti

Hoidamme vesiputkitukset ja viemäröinnit kotitalouksille niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Kaikki kodin putkityöt avaimet käteen -palveluna.

Ilmanvaihto

Toimiva ilmanvaihto vaatii jatkuvia huoltotoimenpiteitä. Hoidamme ilmanvaihtokoneiden ja -kanavien puhdistukset ja säädöt. Meiltä myös ilmanvaihtojärjestelmien asennukset.

Huoltokäynnit

LVI-Pöyliö tarjoaa nopeaa ja sujuvaa huoltopalvelua vikatilanteissa. Hoidamme pienet putkityöt, kuten pesukoneiden asennukset, wc-istuinten ja hanojen vaihdot ja viemärien avaukset, käden käänteessä.

KVV-valvonta pienkohteisiin

LVI-Pöyliön palveluihin kuuluvat myös pientalojen KVV-valvonta. Meillä on kiinteistöjen vesi- ja viemärilaitteistojen vastaavan työnjohtajan pätevyys. Laki edellyttää KVV-valvonnan kaikissa uudis- ja saneerauskohteissa.

Kun harkitset esimerkiksi uusia lämmityksen tai ilmanvaihdon ratkaisuja, autamme mielellämme. Kun vika yllättää, ilmoita siitä vikailmoituslomakkeella tai kiireellisissä tapauksissa puhelimitse.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!